FAQ

Hier vindt u de vaakgestelde vragen. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categoriƫen.

Kunt u hier geen antwoord op uw vraag vinden? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Wat is DigiPAY?

DigiPAY is een online betaalplatform waar consumenten veilig en betrouwbaar kunnen betalen voor digitale producten en diensten.

DigiPAY is een onafhankelijk platform met een eigen helpdesk en geschillenregeling zodat u zeker bent van een professionele en veilige afwikkeling van uw betaling.

Hoe kan ik contact opnemen met DigiPay?

Met DigiPAY kan op verschillende manieren contact opgenomen worden. Kijk hiervoor op onze contactpagina.

Betalen

Op welke wijzen kan ik betalen met DigiPAY?

DigiPAY werkt samen met alle nationale banken door middel van iDeal.
Hiernaast zijn er mogelijkheden om te betalen per VISA, MasterCard, SofortBanking, telefoon, overboeking en PaySafeCard.

Wat komt er op mijn bankafschrift te staan?

Als u per bank betaalt dan komt er op uw afschrift aleen een anoniem (order) nummer te staan. Mogelijk komt er ook nog de naam van een paymentprovider waar wij mee samenwerken te staan. NOOIT komt de naam van de webiste waar u uw bestelling gedaan heeft op uw afschrift te staan.

Kan ik nog anoniemer betalen?

Ja dat kan, u kunt ook betalen met bijvoorbeeld PaySafeCard.

Hoe lang duurt een betaling?

Als u een on-line betaalmethode gebruikt zoals iDeal, Bancontact, Creditcard of PaySafeCard dan wordt u betalng vrijwel onmiddelijk verwerkt. Toch kan er wel eens sprake zijn van een verwerkingstijd van enkele minuten.

Betaalt u met een bankoverschijving of internetbankieren dan moet u rekening houden met een verwerkingstijd van 2 tot 3 werkdagen. Als u niet vanuit Nederland betaalt kan daar nog wel eens een paar dagen extra bij komen.

Mijn betaling is niet ontvangen?

Als u denkt dat er een probleem is met een betaling dan kunt u per e-mail contact opnemen. Vermeld ALTIJD de manier waarop u betaald heeft, het tijdstip, uw IP adres en eventueel uw bankrekening en telefoonnummer. Ook is het van belang dat wij weten voor welke site en account u een betaling heeft gedaan.

Beveiliging

Is het wel veilig om met DigiPay te betalen?

DigiPAY wordt beveiligd door verschillende systemen. Zo werken wij met een SSL-certificaat welke de internetverbinding beveiligd en ervoor zorgt dat gegevens versleuteld worden verzonden. Hierdoor is het erg veilig om met DigiPay te betalen.